BALIKESİR / AYVALIK - 15 Eylül Ortaokulu

Nis

18. Tubitak Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bursa Bölge Finallerinde Yazılım Alanında okulumuz öğrencisi Mert KARACA 1. olmuştur. Öğrencimiz ve Danışman Öğretmenimiz Esin UZUN'u tebrik ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçe tören programı okulumuz tarafından gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen herkese sevgi ve saygılarımızı sunarız.

Nis

İlçemizde yapılan akıl ve zeka oyunları turnuvalarında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

1. Kuzey İlhan Eraslan Pentago

1. Yusuf Eren Ataş reversi

2. Ece Üneş Kulami

4. Derin irci Mangala

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolasıyla etkinlik düzenlenmiştir.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Şiir Yarışmasında Belinay Çatalkaya 3.olmuştur. öğrencimizi ve öğretmenimiz Kemal Dedeoğlu'nu tebrik ederiz.

Mrt

Sınıfım Temiz Uygulmasında bu ay en temiz sınıf 8/B sınıfı seçilmiştir.

Mrt

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında okulumuzda Hacıvat Karagöz oyunu sahnelendi.

İstiklal Marşının Kabulü’nün

103.yılını okulumuzda etkinlikler gerçekleştirilmiştir.

İstiklal Marşının Kabulü’nün

103. yılında Mehmet Akif Ersoy’u, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

"Allah bu millete bir daha 'İstiklal Marşı' yazdırmasın."

Ock

Okulumuz  Cihan Şişman Güzel Sanatlar Lisesine okul tanıtım gezisi düzenlemiştir.

Ock

Enerji verimliliği Haftası dolayısıyla okulumuzda enerji verimliğini anlatan bilgilendirici videolar izletildi ve 5 ve 6 sınıflara enerji tasarrufu hakkında Sunu hazırlamaları sağlandı.

Ara

Bugün okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri çercevesinde Ayvalık Ortaokul öğrencileri arasında satranç turnuvası finalleri düzenlenmiştir. Cihan Yorgun Ortaokulu, Ali Çetinkaya Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu, Sakarya Ortaokulu, Bahçeşehir Koleji ile okulumuz öğrencilerinin katılım gösterdiği turnuvada Bahceşehir Koleji öğrencisi Ege UYAR  1., yine Bahçeşehir Koleji öğrencisi Kaan ANAÇ 2. ve Cihan Yorgun Ortaokulu öğrencisi Meriç KAPLAN 3. olmuştur. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Ali Osman YALÇIN' ın  teşrif ettiği ödül töreninde öğrencilerimize ödülleri  verilmiştir. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder,  katılım sağlayan tüm okul ve  öğrencilerimize teşekkür ederiz. Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Okul Aile Birliğimiz tarafından okulumuzda kutlama etkinliği gerçekleştirilmiştir. Bu etkinliği gerçekleştirilmesinde emeği geçen Okul Aile Birliği üyelerimiz  Hacer ULUĞ, Dilek ARDIÇ, Ayşe YILMAZ, Fazilet ALAN, Nilgün İNCİ ve değerli Velilerimize teşekkür ve şükranlarımızı sunarız.